za očuvanje suverene Hrvatske države izborene u domovinskom ratu, protiv rasprodaje domovine, protiv ulaska u Zapadni balkan, Europsku uniju i NATO

Samostalna i suverena država
Samostalna i suverena država jedini je okvir koji Hrvatima može osigurati slobodu, kulturni napredak i materijalno blagostanje. Pobjedom u Domovinskom ratu hrvatski je narod stekao pravo da upravlja i gospodari zemljom za koju ga vežu ljubav, uljudba i povijesno iskustvo.
Hrvatska zemlja
Hrvatska zemlja, otoci, šume, rijeke, jezera i druga prirodna bogatstva moraju biti u vlasništvu hrvatskih građana i hrvatske države. Stranci ne mogu biti vlasnici hrvatskih prirodnih bogatstava.
Hrvatska vojska
Samostalna i suverena država jedini je okvir koji Hrvatima može osigurati slobodu, kulturni napredak i materijalno blagostanje. Pobjedom u Domovinskom ratu hrvatski je narod stekao pravo da upravlja i gospodari zemljom za koju ga vežu ljubav, uljudba i povijesno iskustvo.
donacije
 
 
JEDINO HRVATSKA se u poptunosti financira od članskih doprinosa i donacija.
 
Stoga je svaka Vaša pomoć dobrodošla!

Postanite dio tima

milovan


banjamin


damir


marjan


slaven


Posjetite linkove

amac

anteg

hkv

tompson

youtube

Izravno

HR Svijet

http://europskaunija.yolasite.com

Kukuriku neće ništa učiniti jer su politička, ekonomska i medijska moć sve manje u hrvatskim rukama

HrsvijetNakon objave izbornih rezultata prema kojima je Kukuriku koalicija dobila jasnu većinu u Hrvatskom državnom Saboru, portal Hrsvijet zamolio je glavnog tajnika stranke Jedino Hrvatska Marjana Bošnjaka za prve dojmove:: 

HRsvijet: Na parlamentarnim izborima u Hrvatskoj je po prvim procjenama 25 posto svih glasova "prosuto" po različitim strankama a da nitko od njih nije prešao prag od 5 posto. Kako to tumačite?

Lekcija je jasna. Rascjepkanost znači poraz. Mnogi su dobronamjerni Hrvati još prije godinu dana, i više, pokušavali nagovoriti domoljubne stranke na zajednički nastup. To nije uspjelo iz puno razloga, ali tri su glavna. One stranke, poput Jedino Hrvatske, koje su za samostalnu Hrvatsku jednostavno ne mogu ići zajedno s onima koji su za Uniju, jer gubitak samostalnosti smatraju veleizdajom i nisu spremne na veleizdaju niti za svih 151 saborskih mjesta. Tu se dakle ne radi o kalkulacijama ili taštinama nego o načelima.

 

HSP je sve do nedavno bio u Savezu za Europu, i tek se nedavno vratio svojim starčevićanskim korijenima, i zato su ga sada eliminirali iz Sabora. Hrast je za Uniju ali pod nekim svojim uvjetima, kao da Hrvatska postavlja uvjete, a Ruža Tomašić je do nedavno hvalila Uniju, a sada čas govori jedno čas drugo. No ona je ipak ušla u Sabor i vidjet ćemo što će tamo govoriti.

Drugi je razlog rascjepkanosti što svatko stvara svoju novu stranku i onda poziva sve druge da se pridruže njima, jer da su oni ti koji su pravi. A treći je razlog da čak kada su ciljevi isti, s nekim je ljudima jednostavno teško raditi. Osobne taštine samo su jedan dio problema.

Nakon ovog izbornog debakla, moramo pokušati okupiti zdrave snage pod hrvatskom a ne europskom zastavom. Opstanak samostalne države mora biti jasni cilj, jer sve drugo je sporedno.

HRsvijet: Što mislite o apsolutnoj većini s kojom vlada Kukuriku koalicja? Gdje bi to moglo odvesti Hrvatsku za koju godinu?

To je jasan mandat od duboko nezadovoljnog naroda, koji traži da se nešto učini. Kukuriku koalicija sada ima ogromnu odgovornost, ali neće uspjeti ništa učiniti jer politička, ekonomska i medijska moć sve su manje u hrvatskim rukama, a sve više u rukama stranaca. To je što političke elite na vlasti ne shvaćaju. Čak da znaju što treba učiniti, njima su ruke vezane, jer mogu činiti samo ono što im dopuste Bruxelles i ostali strani interesi.

HRsvijet: Dio ste Saveza za Hrvatsku. Kako je raspoloženje u vašem stožeru i vama osobno u ovom trenutku?

Onim mlađim i novijim među nama naravno nije svejedno, ali većina nas je već doživjela loše izborne rezultate, ali mi nismo tu radi izbornih rezultata ili fotelja nego zato što se borimo da Hrvatska ostane samostalna. Od toga nitko od nas nije spreman odustati. Što se mene osobno tiče, ja ću se kao i moj otac, a i mnogi drugi prije mene, boriti za samostalnu hrvatsku državu do mojeg zadnjeg daha.

HRsvijet: Što planirate za budućnost?

Pred nama je sada referendum, koji je za opstanak Hrvatske puno važniji od ovih izbora. U ovoj borbi koja je pred nama, vidjet će se tko su junaci a tko su izdajnici. Da bi uspjeli spasiti samostalnost hrvatske države, moramo pokušati pod hrvatskim barjakom okupiti sve što hrvatski diše, a one koji rade protiv hrvatske samostalnosti moramo jasno označiti kao izdajnike hrvatskog naroda.

HRsvijet: Kao autor knjige koja zagovara neulazak Hrvatske u EU, kako ćete se pripremiti za nadolazeći referendum?

Već nekoliko godina svaki dan razgovaram s ljudima, upozoravam, objašnjavam, držim predavanja. Zato sam i napisao knjigu kako bi činjenicama razotkrio tu sofisticiranu prijevaru zvanu EU. To je jedna ogromna Euro-slavija koja je za hrvatski narod daleko opasnija nego što je to bila Yugo-slavija, a naše političke elite ne dozvoljavaju javnu raspravu. Od hrvatskog naroda ne samo da skrivaju istinu, nego nam svakodnevno govore da je Unija dobra za nas i da nema alternative. Svi oni koji pročitaju moju knjigu, i koji svojim očima vide činjenice koje se od nas skrivaju, shvatit će kao što sam i ja shvatio, da se radi o veleizdaji hrvatskih nacionalnih interesa. I zato u Hrvatskoj ne dopuštaju otvorenu i demokratsku raspravu iako se radi o sudbini hrvatskog naroda.

Postanite član

Ako ne želite pasivno promatrati kako poslušnici na vlasti našu Hrvatsku rasprodaju strancima i kako korak po korak ruše politički i gospodarski suverenitet hrvatskog naroda, onda

NAM SE PRIDRUŽITE

Copyright © - Jedino Hrvatska - Klanječka 60, Zagreb 10000 - Hrvatska

Please publish modules in offcanvas position.