za očuvanje suverene Hrvatske države izborene u domovinskom ratu, protiv rasprodaje domovine, protiv ulaska u Zapadni balkan, Europsku uniju i NATO

Samostalna i suverena država
Samostalna i suverena država jedini je okvir koji Hrvatima može osigurati slobodu, kulturni napredak i materijalno blagostanje. Pobjedom u Domovinskom ratu hrvatski je narod stekao pravo da upravlja i gospodari zemljom za koju ga vežu ljubav, uljudba i povijesno iskustvo.
Hrvatska zemlja
Hrvatska zemlja, otoci, šume, rijeke, jezera i druga prirodna bogatstva moraju biti u vlasništvu hrvatskih građana i hrvatske države. Stranci ne mogu biti vlasnici hrvatskih prirodnih bogatstava.
Hrvatska vojska
Samostalna i suverena država jedini je okvir koji Hrvatima može osigurati slobodu, kulturni napredak i materijalno blagostanje. Pobjedom u Domovinskom ratu hrvatski je narod stekao pravo da upravlja i gospodari zemljom za koju ga vežu ljubav, uljudba i povijesno iskustvo.
donacije
 
 
JEDINO HRVATSKA se u poptunosti financira od članskih doprinosa i donacija.
 
Stoga je svaka Vaša pomoć dobrodošla!

Postanite dio tima

milovan


banjamin


damir


marjan


slaven


Posjetite linkove

amac

anteg

hkv

tompson

youtube

Izravno

HR Svijet

http://europskaunija.yolasite.com

Četnici i čirilica ulaze u uništeni VukovarPredsjednik stranke Jedino Hrvatska Milovan Šibl opovrgnuo je tvrdnje srpskog delegata u parlamentarnoj skupštini Savjeta Europe Miloša Aligrudića da je uporaba čirilice demokratsko pravo vukovarskih Srba i da Hrvatska to pravo ne poštiva.

"Mnogi od vas i ne znaju da su hrvatski i srpski jezik dva toliko slična jezika da se razumjemo bez ikakvog prijevoda, a da je ćirilično pismo bilo cijenjeno i prihvaćeno čak i od strane hrvatskih katoličkih monaha- franjevaca u 19. stoljeću", ustvrdio je Aligrudić na plenarnoj sjednici Parlamentarne skupštine Savjeta Europe u Strasbourgu.

Josipović i Nikolić se ljubePredsjednik stranke Jedino Hrvatska Milovan Šibl oštro je reagirao na portalu dnevno.hr na zahtjeve srpske izbjegličke udruge prema kojima bi Republika Hrvatska izbjeglim Srbima trebala isplatiti više od milijardu dolara ratne oštete. 

Takve zahtjeve Milovan Šibl nazvao je skandaloznima.

"Srbi su srušili pola Hrvatske, neka pogledaju kako Vukovar izgleda, a onda neka govore o šteti", ogorčen je Šibl i pita gdje je odšteta za štetu učinjenu na našem tlu. 

Karamarko i MesićKako su objavili mediji predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko između ostalog nedavno je izjavio u Velikom trgovišću:

"Ako netko misli da je rekao povijesno ne Europskoj komisiji, onda se vara. Pogriješio je vrijeme, pogriješio je prostor", rekao je Karamarko, ističući da je Hrvatska suverena država, koja je svojom voljom ušla u EU i potpisala pristupni ugovor koji je dužna poštovati."

Karamarko bi trebao znati da Hrvatska već trinaest godina nije suverena država, nego politička i ekonomska kolonija Bruxellesa i zapadnih multinacionalnih kompanija.

Stranica 1 od 3

Postanite član

Ako ne želite pasivno promatrati kako poslušnici na vlasti našu Hrvatsku rasprodaju strancima i kako korak po korak ruše politički i gospodarski suverenitet hrvatskog naroda, onda

NAM SE PRIDRUŽITE

Copyright © - Jedino Hrvatska - Klanječka 60, Zagreb 10000 - Hrvatska

Please publish modules in offcanvas position.