za očuvanje suverene Hrvatske države izborene u domovinskom ratu, protiv rasprodaje domovine, protiv ulaska u Zapadni balkan, Europsku uniju i NATO

Samostalna i suverena država
Samostalna i suverena država jedini je okvir koji Hrvatima može osigurati slobodu, kulturni napredak i materijalno blagostanje. Pobjedom u Domovinskom ratu hrvatski je narod stekao pravo da upravlja i gospodari zemljom za koju ga vežu ljubav, uljudba i povijesno iskustvo.
Hrvatska zemlja
Hrvatska zemlja, otoci, šume, rijeke, jezera i druga prirodna bogatstva moraju biti u vlasništvu hrvatskih građana i hrvatske države. Stranci ne mogu biti vlasnici hrvatskih prirodnih bogatstava.
Hrvatska vojska
Samostalna i suverena država jedini je okvir koji Hrvatima može osigurati slobodu, kulturni napredak i materijalno blagostanje. Pobjedom u Domovinskom ratu hrvatski je narod stekao pravo da upravlja i gospodari zemljom za koju ga vežu ljubav, uljudba i povijesno iskustvo.
donacije
 
 
JEDINO HRVATSKA se u poptunosti financira od članskih doprinosa i donacija.
 
Stoga je svaka Vaša pomoć dobrodošla!

Postanite dio tima

milovan


banjamin


damir


marjan


slaven


Posjetite linkove

amac

anteg

hkv

tompson

youtube

Izravno

HR Svijet

http://europskaunija.yolasite.com

Milovan Šibl: Zna li Karamarko što je suverena država?

Karamarko i MesićKako su objavili mediji predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko između ostalog nedavno je izjavio u Velikom trgovišću:

"Ako netko misli da je rekao povijesno ne Europskoj komisiji, onda se vara. Pogriješio je vrijeme, pogriješio je prostor", rekao je Karamarko, ističući da je Hrvatska suverena država, koja je svojom voljom ušla u EU i potpisala pristupni ugovor koji je dužna poštovati."

Karamarko bi trebao znati da Hrvatska već trinaest godina nije suverena država, nego politička i ekonomska kolonija Bruxellesa i zapadnih multinacionalnih kompanija.

 

Od godine 2.000 pa do danas vlasti u Hrvatskoj predale su Hrvate, Hrvatsku i sva njezina prirodna i materijalna bogatstva na upravljanje i korištenje Bruxellesu i stranim kompanijama, tako da nije ostalo ni traga suverenoj državi izborenoj u Domovinskom ratu.

Hrvatska danas, bez odobrenja Bruxellesa, ne odlučuje ni o vanjskoj ni o unutarnjoj politici, ona ne upravlja svojom vojskom, drugi odlućuju koliko će vojnika imati i kako će biti naoružani, drugi propisuju da se formiraju zajedničke jedinice sa Srbijom i slično. Hrvatska nije ni gospodar nad svojim granicama i teritorijem, ona ne upravlja time  tko će se naseliti i nastaniti na njenom teritoriju.

Kao što je nekoć morala slati novac u Beč, Budimpeštu i Beograd, danas mora slati novac u Bruxelles.

To su samo neki primjeri, a ima ih bezbroj, od obveznog usvajanja i priznavanja bruxelleskih zakona pa do traženja dopuštenja za raspisivanje poreza na SMS poruke.

U takvim je okolnostima tvrdnja predsjednika HDZ-a, nekoć državotvorne stranke, o hrvatskoj suverenosti, žalosna pojava.

Osim toga Karamarko bi trebao znati da Hrvatska nije dobrovoljno ušla u Europsku uniju, nego da je to učinjeno prijevarom. Bilo je potrebno promijeniti Ustav tako da što manji broj ljudi može odlučiti o gubitku državne samostalnosti i suverenosti učlanjenjem u EU.

Tom akrobacijom kompradorske vlasti uspjele su Hrvatsku uvesti u EU na temelju volje 29 posto biračkog tijela.

  

Milovan Šibl

 

Postanite član

Ako ne želite pasivno promatrati kako poslušnici na vlasti našu Hrvatsku rasprodaju strancima i kako korak po korak ruše politički i gospodarski suverenitet hrvatskog naroda, onda

NAM SE PRIDRUŽITE

Copyright © - Jedino Hrvatska - Klanječka 60, Zagreb 10000 - Hrvatska

Please publish modules in offcanvas position.