za očuvanje suverene Hrvatske države izborene u domovinskom ratu, protiv rasprodaje domovine, protiv ulaska u Zapadni balkan, Europsku uniju i NATO

Samostalna i suverena država
Samostalna i suverena država jedini je okvir koji Hrvatima može osigurati slobodu, kulturni napredak i materijalno blagostanje. Pobjedom u Domovinskom ratu hrvatski je narod stekao pravo da upravlja i gospodari zemljom za koju ga vežu ljubav, uljudba i povijesno iskustvo.
Hrvatska zemlja
Hrvatska zemlja, otoci, šume, rijeke, jezera i druga prirodna bogatstva moraju biti u vlasništvu hrvatskih građana i hrvatske države. Stranci ne mogu biti vlasnici hrvatskih prirodnih bogatstava.
Hrvatska vojska
Samostalna i suverena država jedini je okvir koji Hrvatima može osigurati slobodu, kulturni napredak i materijalno blagostanje. Pobjedom u Domovinskom ratu hrvatski je narod stekao pravo da upravlja i gospodari zemljom za koju ga vežu ljubav, uljudba i povijesno iskustvo.
donacije
 
 
JEDINO HRVATSKA se u poptunosti financira od članskih doprinosa i donacija.
 
Stoga je svaka Vaša pomoć dobrodošla!

Postanite dio tima

milovan


banjamin


damir


marjan


slaven


Posjetite linkove

amac

anteg

hkv

tompson

youtube

Izravno

HR Svijet

http://europskaunija.yolasite.com

Milovan Šibl: Srbi još uvijek sanjaju osvajanje Hrvatske do Karlobaga a s četiri S razorili su Vukovar

Četnici i čirilica ulaze u uništeni VukovarPredsjednik stranke Jedino Hrvatska Milovan Šibl opovrgnuo je tvrdnje srpskog delegata u parlamentarnoj skupštini Savjeta Europe Miloša Aligrudića da je uporaba čirilice demokratsko pravo vukovarskih Srba i da Hrvatska to pravo ne poštiva.

"Mnogi od vas i ne znaju da su hrvatski i srpski jezik dva toliko slična jezika da se razumjemo bez ikakvog prijevoda, a da je ćirilično pismo bilo cijenjeno i prihvaćeno čak i od strane hrvatskih katoličkih monaha- franjevaca u 19. stoljeću", ustvrdio je Aligrudić na plenarnoj sjednici Parlamentarne skupštine Savjeta Europe u Strasbourgu.

 

U priopćenju Demokratske stranke Srbije čiji je član on je također govorio i o tome da, osim verbalnog zalaganja, hrvatske vlasti nisu učinile konkretne korake da se događaji kao što su nasilno skidanje ploča s ćiriličnim pismom ne ponove.

Na ove ponovne prozivke od strane srpskih političara Milovan Šibl reagirao je na portalu Dnevno.hr:

"Ovo je još jedna drskost Srba, oni su sa četiri slova S napali i razorili Vukovar, to su slova pod kojima su divljački uništavali taj grad", rekao je Šibl i dodao da Srbi nisu dovoljno kažnjeni premda su prouzročili sve ratove na Balkanu.

''Neki Srbi još uvijek sanjaju da osvoje Hrvatsku do Karlobaga, a pokazatelj toga su i nedavni povici na košarkaškom prvenstvu koje se održalo u Vukovaru "Ovo je Srbija".

Osvrnuo se i na tezu da su srpski i hrvatski slični jezici. "Svi slavenski jezici su slični, ali to ne treba gledati na taj način jer naš se jezik za razliku od srpskog sastoji i od narječja".

Šibl podsjeća da Srbi imaju stoljetne hegemonijalne težnje te vjeruju da su Hrvati zapravo Srbi katoličke vjere. Naši političari trebali bi prozivkama od strane srbijanskih političara stati na kraj, smatra Šibl, ali to se neće dogoditi jer naši političari poslušnici su zapadnih centara moći koji ponovno žele stvoriti Jugoslaviju pod imenom Zapadni Balkan, ali ovaj put umjesto Slovenije doći će Albanija.

Svaka Josipovićeva rečenica i sada počinje tako da ćemo se mi pobrinuti da u EU uđu i ostali koji još nisu, a sve je to u skladu sa željama zapada zbog čega su naši političari stalno blagi prema Srbima.

Nikolić je, objašnjava Šibl, četnik i time se ponosi, a našem Josipoviću smeta ustaško znakovlje kod nekolicine dječaka u Čavoglavama i na Thompsonovom koncertu.

"Ovaj narod zna što su mu Srbi radili, a naši političari nisu niti svjesni što rade", zaključio je Šibl.

Postanite član

Ako ne želite pasivno promatrati kako poslušnici na vlasti našu Hrvatsku rasprodaju strancima i kako korak po korak ruše politički i gospodarski suverenitet hrvatskog naroda, onda

NAM SE PRIDRUŽITE

Copyright © - Jedino Hrvatska - Klanječka 60, Zagreb 10000 - Hrvatska

Please publish modules in offcanvas position.