za očuvanje suverene Hrvatske države izborene u domovinskom ratu, protiv rasprodaje domovine, protiv ulaska u Zapadni balkan, Europsku uniju i NATO

Samostalna i suverena država
Samostalna i suverena država jedini je okvir koji Hrvatima može osigurati slobodu, kulturni napredak i materijalno blagostanje. Pobjedom u Domovinskom ratu hrvatski je narod stekao pravo da upravlja i gospodari zemljom za koju ga vežu ljubav, uljudba i povijesno iskustvo.
Hrvatska zemlja
Hrvatska zemlja, otoci, šume, rijeke, jezera i druga prirodna bogatstva moraju biti u vlasništvu hrvatskih građana i hrvatske države. Stranci ne mogu biti vlasnici hrvatskih prirodnih bogatstava.
Hrvatska vojska
Samostalna i suverena država jedini je okvir koji Hrvatima može osigurati slobodu, kulturni napredak i materijalno blagostanje. Pobjedom u Domovinskom ratu hrvatski je narod stekao pravo da upravlja i gospodari zemljom za koju ga vežu ljubav, uljudba i povijesno iskustvo.
donacije
 
 
JEDINO HRVATSKA se u poptunosti financira od članskih doprinosa i donacija.
 
Stoga je svaka Vaša pomoć dobrodošla!

Postanite dio tima

milovan


banjamin


damir


marjan


slaven


Posjetite linkove

amac

anteg

hkv

tompson

youtube

Izravno

HR Svijet

http://europskaunija.yolasite.com

Zašto je pokrenuta stranka "Jedino Hrvatska"

Od uspostave neovisne i suverene Republike Hrvatske prošlo je osamnaest godina. Naša hrvatska država je danas već trebala biti stabilna, i po mjeri hrvatskog čovjeka,

ali nije!.

Na vlasti su političke elite koje poslušno rade za strane interese. Za sve važnije odluke čekaju upute iz Bruxellesa.  Talijani nam ribu i dalje love. Slovenci svojataju hrvatski teritorij i more. Banke i vodeća poduzeća su rasprodana a strancima je sada dozvoljeno kupovanje nekretnina bez ograničenja. Vanjski dug stalno raste. Uvoz nam je dva put veći od izvoza a nezaposlenost velika. U Hrvatskoj se danas sve teže živi, a nas Hrvata je sve manje i manje.

Ukratko, neovisnost i suverenitet naše domovine su ugroženi i na  gospodarskom i na političkom polju. Hrvatima prijeti opasnost da će u svojoj domovini postati i politički i gospodarski sluge stranom kapitalu i stranim interesima.  

Poslušnici na vlasti su, bez referenduma, Hrvatsku uveli u Nato savez, a najavljene su i izmjene Ustava kako bi se Hrvatsku lakše moglo utopiti u novu europsku megadržavu. Istovremeno se diskretno pokušava Hrvatsku reintegrirati u bivše jugo-okvire Zapadnog Balkana.  

Nažalost, hrvatski narod nije svjestan što mu se sprema niti kakve će dugoročne posljedice pretrpjeti jer otvorenu raspravu o vitalnim nacionalnim interesima ne dozvoljavaju niti elite na vlasti niti mediji pod njihovom kontrolom.

Stranka 'Jedino Hrvatska' želi okupiti sve hrvatske rodoljube koji se protive stranome preuzimanju naše domovine i koji žele da hrvatska država ostane neovisna i suverena.  

Cjeloviti program naše stranke možete pročitati na našoj internetskoj stranici www.jedinohrvatska.hr u rubrici 'Program'.  U sažetku, glavne točke našeg programa su:

 • Očuvati neovisnu i suverenu nacionalnu državu.
 • Spriječiti ulazak Hrvatske u Zapadni Balkan i EU, i u druge saveze u kojima bi Hrvatska bila neravnopravna.
 • Uvesti referendum kao obvezan oblik odlučivanja o bitnim nacionalnim pitanjima.
 • Zabraniti prodaju prirodnih dobara i nekretnina strancima.
 • Proglasiti isključivi gospodarski pojas na Jadranu.
 • Uspostaviti državni vlasnički nadzor nad monopolnim i drugim velikim gospodarskim sustavima koji opskrbljuju stanovništvo.
 • Obračunati s korupcijom, kriminalom i zloupotrebom položaja.
 • Osigurati svima radno sposobnim da mogu pristojno živjeti sa svojom obitelji od svog rada.
 • Ostvariti socijalnu pravednost.
 • Obnoviti jedinstvo domovinske i iseljene Hrvatske.
 • Tražiti reformu izbornog sustava kako bi građani mogli izravno birati svoje zastupnike.

To su glavne programske točke pokreta JEDINO HRVATSKA.

One su danas najviši interes hrvatskoga naroda i zbog toga čine okosnicu našeg javnoga djelovanja. No, naša poruka nailazi na čvrstu blokadu od strane medija, većina kojih su, nažalost, već u stranom vlasništvu ili pod kontrolom vladajuće političke elite.

Pozivamo sve Hrvate, koji misle kao i mi, da nam se pridruže.

Hrvatskoj je danas potreban svaki Hrvat.

Milovan Šibl
Predsjednik

Postanite član

Ako ne želite pasivno promatrati kako poslušnici na vlasti našu Hrvatsku rasprodaju strancima i kako korak po korak ruše politički i gospodarski suverenitet hrvatskog naroda, onda

NAM SE PRIDRUŽITE

Copyright © - Jedino Hrvatska - Klanječka 60, Zagreb 10000 - Hrvatska

Please publish modules in offcanvas position.